BREWPUB REIJNGOUD

BREWPUB REIJNGOUD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 74 beoordelingen
23 apr 2021 om 23:23 Frieten OK. Hamburger niet lekker, vlees is flauw en harde stukken erin. Coleslaw veel te veel ui erin, niet zo smakelijk. Zinde Bir biertje smaakte goed maar had houdbaarheidsdatum tot 20-9-20!
18 apr 2021 om 23:09 Bezorging snel en vriendelijk, eten (borrelplank) goed verpakt en nog warm en knapperig. Frietje idem. Genoeg saus. Biertje goed koud. Ouderwetse kroegavond aan de eigen eettafel.
5 apr 2021 om 9:17 De frites was lekker, krokant en goede aardappelen gebruikt. De hamburger was drooggebakken en de pulled pork was vezelig en niet meer sappig. Jammer, maar ga het nog een tweede kans geven door zelf af te halen.
26 mrt 2021 om 21:32 De bezorging heeft wel 2 uur geduurd! En waarschijnlijk niet langer omdat we hadden gebeld. De burger is smakeloos. Verkeerde bestelling ook nog.
26 mrt 2021 om 21:21 Ik geef niet snel 1 ster ratings. Meestal 4 en 5 ster ratings. Reijngoud geef ik 1 * !!! Ik heb 2,5 uur gewacht op me bestelling. Wat gewoonweg niet kan. 25 euro betaald voor spare ribs en wat frietjes. Bovenal waren de spare-ribs smakeloos en echt slecht
13 mrt 2021 om 20:49 Vorige keer heerlijk gegeten van de andere Reijngoud maar terwijl deze om de hoek zit was de patat koud, de 'load' een bakje korrelige (kaas?)saus,de coleslaw een bak mayo met rode ui en wat kool. Dacht dat de horeca het moeilijk had? Doe je best dan!
12 mrt 2021 om 14:15 De bezorging was super snel en het eten was goed verpakt. Verschillende gerechten besteld, sommige erg lekker, andere matig. De toetjes (taart) smaakten gek. Volgens mij hadden die als een spons de koelkastgeur geabsorbeerd. Waarschijnlijk dus niet vers.
7 mrt 2021 om 19:36 Goede en heerlijke porties, leuke en snelle bezorging! (We hadden op een vast moment bestelt en was er om de gevraagde tijd)
7 mrt 2021 om 15:07 Kipvleugels een en al bot. Spicy loempia’s nul vulling. Als je van krokante korstjes houdt absoluut bestellen,.. zo niet skippen dit! Waist of money
6 mrt 2021 om 1:43 Mexican fries niet aan te raden, frietjes (waarvan de helft kleine zielige stukjes) te ver door gebakken waardoor ze heel droog waren en het eten was ook koud.
28 feb 2021 om 22:12 Bitterballen groot en lekker, friet viel tegen, waarom ongeschild? Veel kleine stukjes en schillen. JAMMER! Voor mij liever gewoon normale klassieke frites.
26 feb 2021 om 20:51 Delicious food with some lekker biertjes! Very quickly delivered!